Týden od 23.6. do 27.6.2014

22.06.2014 21:18

V posledním týdnu už budou žáci vyučováni pouze tř. učitelkou. Dokončíme si učebnici matematiky, písanku, čítanku. Pokud něco nedoděláme, mohou si to žáci vypracovat během prázdnin.

Během tohoto týdne budeme chodit i ven, proto děti oblékejte sportovně.

 

V pondělí odevzdají čítanky (V případě nápadného poškození budete mít v deníčku uvedenou částku na zaplacení škody. Vím, že většinou děti dostaly knihy používané, s odřenou vazbou, lepené.). Zároveň si na příští rok vyberu desky na číslice, fólie A4, A5, mazací tabulku s fixem, papírové peníze.

Domů si děti odnesou desky na písmena (už je dále nebudeme používat), dětem byl ponechán slabikář, zároveň dostanou na památku i učebnici prvouky. Složky na prvouku a angličtinu už si mohou také nechat doma.

V úterý si rozdáme výkresy z VV a žáci si odnesou kufříky (ty doma zkontrolujte, v týdnu dopíši pomůcky na příští šk. rok, tak je pak budete moci během prázdnin doplnit a nachystat). Pytlíky s TV už si děti měly odnést.

Ve středu pořádá ZŠ branný den, což je celodopolední akce s chůzí po stanovištích a plněním úkolů. Důležité je sportovní oblečení, batůžek, pláštěnka, svačina, dostatek pití a kapesné (když nás trasa povede kolem obchodu, tak si koupíme např. ledňáčka). Nezapoměňte na ochranu proti slunci a klíšťatům.

Ve čtvrtek (stačí dojít s batůžkem) provedeme úklid třídy a stěhování - v příštím šk. roce budeme ve vedlejší třídě, kde je letos 4.A.

V pátek bude jedna výučovací hodina, ve které zhodnotíme uplynulý šk. rok, rozdáme si vysvědčení a případná ocenění za učební, sportovní a jiné úspěchy.

Děti si přinesou slohu na vysvědčení, domů si ponesou ručník a přezůvky.

 

Kontakt

Mgr. Romana Nečasová

necasova@skolavranovice.cz

Základní škola a Mateřská škola Vranovice
příspěvková organizace
Masarykova 178
691 25 Vranovice

+420 519 433 939

Vyhledávání